International smile day

ursäkta för dålig uppdatering men ni som ni ser i inlägget nedan så har vi haft fullt upp.

ville även passa på att påminna om att imorgon är det International smile day. här är lite information från Facebook.
  Vi ska försöka skapa en årligt återkommande "smile day" det går ut på att man gör så att minst 10 personer ler, låter det svårt?
Det är det inte, man kan till exempel: Ställa sig upp på bussen och sjunga en sång, eller så kan man helt enkelt le mot någon på stan :)


jag älskar sådanna här dagar... min  favorit är lätt International smack an ass day !!!!


aja ska plugga lite nu . pusshej

ps. Fredrik säg till mig om du läser detta annars vet jag att du inte läser och då jävlar....

/Rebecca


detta är anna och jag som nyfunna bästisat för 7 år sedan :)

cha cha annaboii här

kass uppdatering, i know.  men på helgerna kommer varken jag eller rebecca ha tid för att skriva inlägg med tanke på att vi jobbar och super oss fulla. men jag tänkte dra igenom snabbt vad vi hittade på under helgen-

Fredag:
Jag gick bort till eve vid 7 tiden och chillade lite. Sen så kom malin och rebo förbi och vi tänkte börja för festa lite. Vi kollade runt lite vad alla skulle hitta på men alla var lamea och ingen visste fest. Eftersom eve var ensam hemma så kom fredrik, chidde, linus och vilhelm förbi och började supa med oss. kvällen slutade med att en stol gick sönder och alla blev ganska fulla.

Lördag:
Jag och rebecca vaknade hos eve och tog på oss kläderna för att dra till jobbet. Fy fan vad bakis jag var. När arbetsdagen äntligen tog slut ringde eve och sa att det var fest hos Casper. Det första jag gjorde när jag kom hem var att duscha och ta på sig party kläderna igen. Jag, malin, eve, rebo och anders drog dit och det var rätt sköj. haha alla blev så tvär fulla i slutet. Sen var det någon random kille där som gick runt och tafsa på mig och balle hela kvällen, grymt vidrigt. Kvällen slutade med att jag tappade min mobil så den gick sönder, smart där anna. men det är lugnt, använder mammas mobil tills den är lagad. Sen sov jag över där med.

Söndag:
Anna kommer bakis till ännu en dag på jobbet, dock inte lika bakis som hon brukar vara. Snygg kille kommer till jobbet och det slutar med att jag får hans nummer.

detta var typ vad som hände denna helgen, låt nästa helg bli lika lyckad som denna. amen
(sov drygt 8 timmar på hela helgen, kaffe var det som gjorde att jag överlevde)



http://www.youtube.com/watch?v=Cmiur_uhYjM


KOLLA PÅ DENNA VIDEON, FY FAN VAD VI SKRATTADE! detta är i skolan och vi tänkte släppa loss lite. Vår lärare kommer in precis när vi står och dansar. lyssna på rebeccas skratt, det är det bästa i hela videon!

Skola

Nu sitter jag här i skolan bredvid bögmalin som inte har skrivit klart sin uppgift, looooser. jag kunde gått hem för 2 timmar sen. Hon håller på att tjöta på mig om dra ut ikväll, vette fan om jag orkar bara eftersom jag ska upp och jobba i morgon. (hon är alkoholist) känner egentligen bara för att vara hemma idag och dega till någon film och slinga mitt hår. fan vad jag vill se avatar 3D! Jag och rebo hade ju tänkt att gå på den idag men det blir nog inte det. Vi får se vad som händer ikväll, vet nåon nått så är det bara att höra av sig. Nu ska jag och rebo göra ett videoinlägg, checka in det sen.

PUSSPUSSPUSSPUSSY

xoxo Annabitch

sömntuta

som ni märker så är rebecca lite efterbliven i sina inlägg. jiddrar om några jävla dvärgar och grejer.

aja, ville inte speciellt mer än godnatt små pojkar(andré) och flickor

btw så är jag extremt röksugen, ifall om någon undrar.

xoxo Annabitch

en hörlur i mitt öra

japp , nu är jag hemma och ska åla mot sängen snart. jag har varit på Frölunda med Malin, hon var helt jävla crazy satt typ och hon satt typ och runka till alla killar. Lite rädd blev jag ju allt.
aja jag hatar sven och jag hatar att plugga jag hatar även små kungfu kickande dvärgar som hoppar ut ur skåp, trust me det vill ni inte vara med om!!!!
Okej som ni nog märker börjar jag bli liiiiite trött så nu ska jag gå och kollar på min älskade film MARY POPPINS ! den är bäst ! eller ska jag spela poker??



Hejjj dooooo alla sängknoppar som läser detta///////// en inte helt fullt normal Rebecca

studera

Idag mår jag bättre än förväntat, kanske beror på en sak men det tänker jag inte berätta här! (:
Nu är bögrebo och bögmalin på frölunda vilket jag är grymt avundsjuk på, ville också följa med men bestämde mig för att skolan var viktigare. Mycket dåligt beslut. Jag hatar skolan, jag orkar inte mer. vill spy på alla skolarbeten vi har just nu. kan inte Sven få ett till barn, typ nu? ne, skämt åt sidan men jag har en poäng i det hela. Vår lärare sven är just nu hitler och kastar ut arbeten åt oss. Jag och rebecca kom på här om dagen att vi verkligen behöver börja plugga riktigt hårt. vi skulle sitta kvar efter skolan och arbeta tills våra fingrar börja blöda. Det gick ju jätte bra med det! Så nu sitter jag här med ett arbete som ska vara inne i morgon och har knappt börjat, bra där anna.

sen tycker jag också att sommaren bör komma om typ.. 1 dag. Allvarligt, det var snöstorm igår? JAG VILL INTE HA SNÖ LÄNGRE. Det räcker nu, nu har julafton varit för länge sedan. Jag vill kunna ha på mig min skinnjacka med en gosig svart halsduk, sitta ute på ett café med kaffe och cigg. Aja, drömma kan man ju alltid göra.Men Rebecca lyckades förstörde mina drömmar genom att säga att vi kommer ha snö i minst 1 månad till, great.

Nu borde jag faktiskt inte sitta här och blogga utan gå tillbaka till mitt arbete och dricka upp mitt kaffe.
HEEEEEEEEEEEEJDOOO

xoxo Annabitch


JAPANI!!!

vi sitter just nu i skolan och har engelska med Enis , vi har fått 4 japaner till klassen som ska vara här i några dagar :) Olof är kär i sin Japan bro... thihihi
Enis hälsar suck my balls.

vi ska försöka hinna med ett videoinlägg idag också.

Aja hej do allla buttyboiis

nu ska vi gå och spanka some ass/ ribs and ann


Äntligen hemma

ush och fy, kom precis hem från körskolan! tråååååååkigt ja tror ja somnade till minst 10 gånger. Men nu jävlar ska jag ta körlektioner nästa vecka sen bruuuum bruuuum. har planerat lite mer om min 18 års fest , så ska till helgen kolla en resturang i stan ! Fawsome.


Skolan idag var ganska chill och awsome, älsakr onsdagar vi har engelska (fritt arbete), gympa och italienska om man ville OFTA ! men just nu sitter jag och lyssnar på musik och ska lyssna på repris av nrj angående "BLOGGKRIGET" mellan ph deltagarna, sen kryper jag mot sängen och förhoppningsvis somnar jag även om ja har ätit massa kakor och druckit kaffe och redbull !

48 LITER B-RUDAR :D

// reben

eh

Förlåt för dålig uppdatering, både jag och rebecca har inte haft tillgång till någon dator idag!
Vet inte riktigt vad jag tänkte skriva, har inget att berätta idag. Jag har så grymt ont i halsen men jag känner mig inte sjuk? aja, annars är det lugnt med mig.
jag känner att detta var ett ganska meninglöst inlägg so have a nice day guys.


xoxo Annabitch

Cimon

ALLVARLIGT TALAT, VEM FAN SKICKAR UT SNYGG-CIMON UR PARADISE! jag blir så arg!!!!P2cklamsdmklasd
ingen mening att fortsätta kolla på paradise länge, jävla kukollonslyna..


xoxo Annabitch

mycket ilska i en liten kropp

ohhhhh guuuuud va sur jag är just nu har nog kastat sönder saker på min tv ! jävla skit program. gud vad jag är sur i ögat på Jackie just nu som gjorde så Cimon åkte hem ! fan inte Cimon han var ju mega cool ! plus att ja trodde Andreas åkte ut oxå , puh tur att han inte gjorde det iallafall.

Men nu ska jag sluta kolla på detta jävla Paradise Hotel !



 ögongodis<3

det finns för många strutsar

vaknade precis, papppa och jag tog varsin soffa och somna till Family guy menas mamma laga maten. gud så göttans.  
Älskar min familj verkligen  .... kommer hem och blir lurad att hela min familj ska åka bort till thailand i 4 veckor menas jag ska vara hemma när dom bygger om i min lägenhet. jätte roligt.
nej men ehhh.. nu ska jag spela poker sen sova igen sen ikväll börjar paradise hotel igen ! ohh yeah






OBS: Bilden har inget med överskriften av inlägget att göra

fucktard

Kom precis in från en promenad med hunden. Det är ju riktigt äckligt kallt ute! Denna huvudvärken försvinner inte heller, precis vad jag behöver. Annars har det inte hänt så mycket idag i skolan. Vi försökte göra ett videoinlägg förut men det gick ju inte så jätte bra, vi kan aldrig vara seriösa.

Vill inte vara i Sverige längre, vill åka nu till alanya nu! Kunna sitta på balkongen med en cigg, ett glas vin och bara njuta. Det kommer verkligen bli awesome i år, känner på mig det.

Nu ska jag inte slösa er dyrbara tid och ska hoppa in i duschen och sen ta en kopp kaffe till poker. (lägger säkert in ett inlägg ikväll också)

xoxo Annabitch


VIDEOINLÄGG!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=S0QN_SxHvtM

 

Höj ljudet!?!?!


be cool stay in school !

Sitter i klassrummet och har precis haft genomgång om dagens schema. eh fattar ingenting... som jag förstår så börjar inte min lektion fören klockan 2 ! det innebär att vi åker och äter fläsk på jobbet idag ! :) nej men nu ska jag arbeta om ett ämne i Sverige under 1900-talet. it's killing me ..
WOHO living the dreeaaaam!

skämt åt sidan!

// rebecca

Till André

En fågel viska i mitt öra att en viss André läser våran blogg och lipade när Stefan åkte ut ur paradise. därför ville jag bara säga till dig att det är helt okej att vara homosexuell!


hahahaha skämt åt sidan
godnatt

xoxo AnnaBitch

KIIING

just nu sitter jag hemma hos Emil P med André och Emil och snart då jävlar börjar paradise hotel med massa chips och popcorn , TAAAGGGA ! anna lite fel i ditt blogginlägg  Fredrik har redan åkt ut (I) färga håret brunt anna ? nej tror inte det de räcker väll att jag gjorde det misstaget!

aja nu får ni ha de så jävla bra och hoppaps alla kollar på PH ! annars.....

ANDREAS KOMMER TILLBACKA IKVÄLL !!! MOHAHAHHAHAHAHAHAH


i know you love me  !!!! // Rebecca

Nasty

Men tjaaaa

Rebecca är ju sämst på att blogga.

Jag vet inte själv vad jag vill med detta inlägget men vafan, ni överlever. Jag har kommit fram till att jag är ju sämst på att gå och träna. Jag hade bestämt mig för att verkligen ta tag i det här men som sagt, jag är ju rätt efterbliven ibland. Äntligen paradise ikväll också, har längtat efter detta avsnittet. Vad gör Pontus liksom? Vem kommer tillbaka? I can't wait!
Cimon, kristoffer, stefan och fredrik= totaly fuckable

Jag har även spenderat denna underbara kväll med att försöka övertala mamsen om tungpiercing. JAG VILL HA DET NU. Jag har även tänkt att färga håret brunt. Så nu har jag lovat mig själv, färga håret och piercing till september.

Jag är extremt röksugen också, perfekt. Ha det!

xoxo Annabitch


Gay

Jag har hört att det är coolt med med hissa och dissa så why not

1. Ernst

Man kan ju inget annat än att älska Ernst, right? Man blir så lycklig när man ser honom i tv rutan, springer barfota och bygger på sitt torp. Love him, he is fasome.

2. Alanya

Eftersom jag och b-rudarna ska till turkiet i sommar så kan man ju inte göra något annat än att hissa det!

3. Michael Jackson

Han kommer för all framtid vara den bästa artisten någonsin (enligt mina åsikter) Jag har alltid sagt det och kommer alltid att göra det. Michael är min man, så är det bara.

 
Sen så har vi


1. Sandaler

När jag tänkte på alanya så kom jag på hur mycket jag hatar sandaler. ALLVARLIGT, HUR FULT ÄR INTE DET? Jag blir så frustrerad när jag tänker på hur fula sandlar är..

2. Badsalt

Asså jag förstår inte grejen, vad är badsalt liksom?

3. Christer Sjögren

Hur äcklig är inte den killen då? + att han är extremt ful också, speciellt hans glugg mellan tänderna. Jag svär på att han är pedofil.






Det var nog allt.

xoxo Annabitch

 

 

 

 


School

Så nu sitter man i skolan bredvid malin och kollar på någon dålig film, bra start på dagen. Jag saknar Rebecca... Aja lycka till hos läkaren så hörs vi senare! Vill också säga grattis till Evelina som fyller år idag<3 Jag älskar även sagan om ringen parodier hejdo

to do !

  • gå till läkaren
  • Tvätta :O
  • Sova !
  • plugga

Anna messa när ni har rast !

TTYN REBO


början på vårat nya liv

Hopp, då har man börjat följa trenden att börja blogga. Jag och Rebo fick för oss idag på jobbet att vi skulle börja blogga och följa våra drömmar att bli världskända och extremt rika, undra hur det kommer gå.

Förövrigt så heter jag Anna och jag & min bästavän Rebecca tänkte att vi skulle dela på denna bloggen. Men nu börjar det bli sent (jag är sov-narkoman) så vi hoppas på ett inlägg i morgon då.

goodnight

xoxo Annabitch


Favorit i repris

Hejsan. Både Anna och Jag har haft bloggar innan som vi skulle "satsat" på men det har ju gått som det har, därför slog vi ihop våra smarta skallar idag.
Så vi får se hur länge detta håller då? ja satsar pengar på 1 månad någon som sätter emot?

jag vill även säga att jag är väldigt stolt över Anna som vanligt vis brukar sova vid 7 på kvällarna är vaken

CON GRATZ !



aja ha d. / rebo

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0