The end

Som ni ser så har varken jag eller Rebecca bloggat något nu på många dagar. En anledning är för min mormor och en annan anledning är för jag inte har haft tid och varit hemma.

Nu är det bestämt. Jag ska sluta blogga. Yes you heard me, jag pallar faktiskt inte mer. Jag är nämligen inte den personen som delar med sig så mycket av mitt privatliv och känner därför att jag inte har någon lust längre. Jag har haft en privat blogg nu ett tag som jag kommer fortsätta att skriva i när jag känner för det.

Så tack alla som har läst vår blogg men nu lämnar jag över den till Rebecca (om nu hon fortsätter att skriva).
Puss och kram!

xoxo Annabitch


Helena Lunneryd

Igår kl 14.45 gick du bort. Jag kan fortfarande inte förstå det. Att se dig ligga där död var det mest skrämande och vackraste jag har någonsin sett. Det sägs att påskdagen är livets dag men ändå kan jag se det positivt. Du blev hela 83 år gammal och har alltid funnits där för mig. Jag vet att du har det bra nu och jag kommer alltid att älska och sakna dig.

Vila i frid mormor.Anna

I'm out

Nu sitter jag här med mitt kaffe och undrar vad fan händer med mig. När man tänker tillbaka så inser man hur man inte har tagit tillvara på livet. Nu, just nu har min mormor endast några dagar kvar att leva och jag har så dåligt samvete. För några månader sedan pratade jag med henne nästan varje dag i telefonen, men nu har jag inte träffat henne sen julafton. Jag skakar och gråter när jag tänker på att hon snart inte kommer finnas där längre. Jag älskar dig mormor<3


Anna

full? ja


videoblogg


RSS 2.0