trött

Haha vaknade för ett tag sen, sovit i typ 4 timmar och är fortfarande trött.
Nu sitter jag och Anna och skriver på vårat tal som vi ska ha imorron och som kommer vara bäst. Vi har även sagt så här att vi måste sluta blogga om sprit och hur bakfulla vi är, vill ju inte att folk ska få fel intryck av oss bah.
1 positiv sak denna veckan iaf, vi har studiedag på tisdag och det ska bli så jävla gött.
Ska nog gå och lägga mig snart igen, dagen efter är så jävla givande asså.

Stay tuned för imorron kommer hiss och diss á la Balle och Anna style, inte nådigt tror jag..


natti /balle

..

OCH ANNA LUNNERYD ÄR BÄST OCH SAKNAD!!! JAG VET ATT DU HÅLLER UPPE STÄMMNINGEN MENAS JAG ÄR

bortA


///PSSS REBO

Gissa vem som är tillbaka...

Inte jag iallfall¨, jag sitter just nu i Lobbyn i Huruguhay ,Egypten, Afrika, Världen, Universum och fick för mig att blogga lite !
Jag har det jätte bra här med sol och bad och massa shopping´:)
Hur har ni det i Sverige? regn?snö?
Sen jag kom hit har jag fått 5 giftemåls förfrågningar yeaaah men pappa skulle aldrig sälja mig för 36 kameler nej nej minst 40 ska det vara ;) Om jag blir såld så ska Elsa få sin kamel och så stannar jag här istället. Allt för att göra Elsa glad !
Jag vill även säga att jag tycker Balle gör ett otroligt bra jobb medans jag är borta ! fortsätt så så slipper ni smink!
Jag saknar er alla otroligt mycket så mina njurar gör ont och hoppas att ni har det jätte bra  ni också! Älskar er!
Aja nu ska jag gå och peta en kamel i ögat .

Stora pussar och Kramar  och falsettröst till er alla  !!!


Här kommer lite bilder !'



min altan exakt vid poolen !


tråkigt man kan ha de


vi får olika former av våra handukar varje dag igår va det en båt på havet idag 2 svanar




STOR puss till er !


Vider

Vider är mitt nya ord. Ett twistat ord från vidrig. Så in your face Erik. Jag kollade runt bland avenyns bloggar och hittade en riktigt vidrig artikel.



VAD FAN HÄNDER MED VÄRLDEN? Jag trodde jag skulle spy när jag såg denna bilden. Stakars djur, vissa människor är vider.


xoxo Annabitch


tal

Kom precis in. Har varit ute på en lång promenad med vovven. Måste säga att det var extremt skönt att komma ut. Jag tror inte jag har någon lever kvar. Jag har bröstsmärtor och typ hostar blod, kan detta vara bra?

Vi ska hålla tal i morgon och jag och balle har inte ens börjat skriva. awesome. Pussheeeej

xoxo Annabitch

prins philip

hahaha jävlar vilken sjuk kväll/natt. Fy fan vad jag har garvat åt alla sms från malin!! Ne men jag är verkligen glad att jag lever idag ska jag säga. Alla mina pengar gick åt till tequila race. Sen så fyllde jag på mobilen igår med pengar. tror ni det finns något kvar? ne, så klart att det inte finns. Men detta har varit en grym helg. Nu ska jag gå och dö med min huvudvärk. Puss

xoxo Annabitch

jag sover... Primi philip vill jag ha i mi sång nu. Kai ho

Mmmm, vad betyder detta kan man ju undra? Skickade detta till Anna klockan halv fyra inatt påvägen hem.
Va på 18/25 års fest igår, två syskon som hade hyrt en krog i stan, sjuk kul va det, ända tills imorse när jag vaknade upp.
Va precis och släppte av Fanny vid landvetter, sjukt segt att hon måste hem till finland... ska försöka att komma till finland om en månad, då är det feting 18 års fest som jag inte vill missa.
Har haft en as ball helg kan man säga, eller jag tror det iaf, asså haha koskenkorva är inte nådigt. Blev lite av det igår också innan vi drog ut. Tomt.

Nee men Fanny har lämnat mig, jag mår skit, jag spenderade alla mina pengar i baren igår, vad ska man leva för nu liksom?
Nu ska jag ringa till Anna och se om hon lever efter gårdagen, tveksamt. Måste skriva vårat jävla tal tills imorgon som vi ska hålla inför klassen och vi har inte börjat än...happ..

Jag saknar Rebecca som fan också, inget är sig likt utan henne här, funderar på att ringa henne sen, saknar hennes falsettröst asså <3

pusssss /balle

full

Jag är fulll

heeeeeej, detta får bli ett fyllle inlägg. Jah kom precid hem från krogen och jag har intga pengar kvar på kontottllm puss

xoxo annabjyitch

ryggen är rak, röven är bak, dra näven på schnitzeln och rör den på pitten, känn så gött det eeee! skål!

Jaa den visan drogs mååånga gånger igår fiifan.
Om ni har läst Annas inlägg så fattar ni läget, hittade en asgo brud där som lärde mig denna underbara visa, vi gjorde dock om den ganska mycket men de ä naahaaice.
Jag har en tendens att alltid komma ihåg vad jag har gjort kvällen innan men för första gången i mitt liv så har jag så jävla många minnesluckor så jag blir näästan förbannad (haha).
Vaknade upp med Anna brevid mig och Fanny som såg ut som hon va död haha, helt vit i ansiktet och jag kunde inte se om hon andades. Sånt händer när man förtärar koskenkorva.
Juste, den tjejen igår som va blatte (eller va hon det Anna? hahaha) började bara skrika på mig och Anna för typ ingenting, hon sa att hon hade 3 st cigg kvar i paketet och att vi hade tagit det, sa till henne att jag kan ge dig 3 cigg men det ville hon inte ha, hon ville ha SITT paket. Suck, trött brud asså.

Nu ska jag och Fanny dricka vin och sen shotta kosken, sen blir det party!
/balle

supa dag 2

Yes, jag lever. Tänkte berätta lite om vad som hände igår och vad som händer i dag.

Igår:
Vi skulle egentligen förfesta hemma hos elin men klockan blev lite mycket så vi hann inte. Jag, balle, Fanny, Elsa och Elin hämtade först min och mains små bebisar och sen drog vi vidare till fest i kortedala. Det första som händer när jag ska kliva av vagnen så kollar en blatte på mig och kallar mig jävla svenne. Jo jag har blondt hår och blå ögon så jag brydde mig inte mer om det. Sen kommer vi fram till festen, fast det var inte mycket till fest uta mer krök. I början sög det pung så vi tänkte dra vidare men istället för att dra tar fanny upp koskenkorva. Sen gick det bara utför. Vi började shota och dricka ännu mer. Tillslut bestämde vi oss för att stanna. Helt plötsligt ser jag en blond tjej komma in i rummet. Gissa vem? Jo BEA!! Hur stor är chansen att hon hittar dit liksom? Det slutade med att jag hamna i bråk med en blatte. Hon anklagade mig för att jag hade snott hennes ciggpaket. Moget. Eftersom att jag har blivit snällare med tiden så hade jag inte lust att bråka och erbjud henne cigg. Men hade jag haft mer alkohol i mig hade jag slagit till henne men som sagt, jag har faktiskt blivit snäll. Hon ville inte ha mina cigg utan bara sitt paket tillbaka. Vad ska jag göra? Jag lämnade bråket, jag orkade faktiskt inte bry mig. Sen blev det raka vägen hem till malin och däcka i hennes säng.

Idag:
Vaknade upp vid 2 tiden utan huvudvärk. Thank god for bakis-tabletter. Kom nyss hem och ska äta lite nu. Ikväll blir det förfest hos helena, fira hennes födelsedag och grejer. Sedan till stan och dra till Carros fest. Tror denna helgen kommer bli awesome!

Nu hinner jag faktiskt inte skriva mer, har heller inga bilder från igår. Fanny har alla på sin kamera. Men jag tar med mig min kamera ikväll så får vi se. Puss och kram.

xoxo Annabitch

Supa

Äntligen fredag!
Idag har Fanny varit i skolan, awesome. Fast fick vänta på bussen i 20 min i morse, mys. Sen så åkte jag, mattias, balle, fanny and els till frölunda(getto) för att shoppa lite kläder. Tyvärr hittade jag inget men får leta mer i morgon när jag är bakis. Lite senare idag tänkte the gang supa med vin och koskenkorva. Rätt malin? Får bara inte dricka för mycket, har en lång dag i morgon också. Men nu ska jag äta lite och sen börja fixa mig. PUSSPUSSPUSSPUSSPUSS

xoxo Annabitch


Haha

Aa för det första, koskenkorva anna, nästan.
Fyfan, försök supa ner en finne är väl ingen match liksom, det klarar dom alldeles bra själva, helt förjävla goa är dom, älskar finnar verkligen!
För det andra så blev jag helt hypad idag när jag fick höra Rebeccas underbara stämma... Jag blev så glad, kärringen berättade att hon inte druckit något vatten sen hon kom till Egypten, haha 5 bärs och 3 tequila sunrise, thats my girl! Saknar dig så jäääävla mycket.

Min uppdateringar har ju varit helt förjävla sämst idag ändå, började skolan klockan 10, Fanny stannade hemma idag och åkte in och shoppade i stan istället, så när jag slutade vid 3 så mötte jag henne utanför Nordstan och vi gick i några timmar och kollade. Till skillnad från Fanny som köpte halva Göteborg haha <3 så köpte jag bara en go partyklänning och ett par söta örhängen. Fanny köpte grymt snygga kläder också, och imorgon blir det mer shopping. Det är så härligt att ha Fanny här, och imorgon ska hon med till skolan, hur awesome?

Nu ska jag sova, mm vet, lame. Nattiii

/Balle

Rebecca

Jag vill äta sushi med dig. Jag vill supa med dig. Jag vill skratta med dig. Jag vill dö med dig. Jag saknar dig.
Snälla, kom hem nu<3

xoxo Annabitch


Gay

Hejsan!
Jag har faktiskt varit väldigt duktig nu i veckan. Har tränat, inte rökt på 4 dagar och gått ner två kilo. awesome. I morgon kommer malins finska kompis till skolan, kommer bli kul att träffa henne igen! Fan vad jag ska supa ner henne i morgon. Dricka koskinkorva (stavning?), finsk jävla vodka. mohahaha. Grejen är ju den att jag inte kan sluta dricka alkohol, det går bara inte. Jag kommer extremt mycket i morgon och extremt mycket på lördag. Ska köpa 5 liter vin till mig själv. Finns det något kvar ur den boxen på söndag ska jag springa naken fem varv runt huset. Men nu ska jag gå och dö. Hej dååååå

xoxo Annabitch

Fika

HEEEEEEEEEEEEEEEEEJ

Kom precis hem från en fika med Helena(snowman) och Anna (stone/rakon). Fan vad jag älskar oss tre tillsammans. Vi kan verkligen prata om allt! På lördag blir det awesome. Först blir det förfest hos snowman och sen kanske jag och anna drar vidare till vår gamla kompis Carro. Men måste man visa legg så drar vi vidare på någon annan fest. Skulle vara roligt att träffa alla gamla klasskompisar från förskolan-9:an! Men nu ska jag dra bah. heeeej dååååå

xoxo Annabitch


stressad..

Jaahaaeellåee, som sagt jag är stressad för nu är det så att min kompis Fanny från Finland ska vara här hos mig tills på söndag och hon är just nu på flygplatsen. Så jag springer runt här i mitt hus och försöker städa mitt rum så gott som det går, är sjukt hungrig också så måste hinna krubba...
Mamma kommer om en timme drygt och hämta upp mig så åker vi tillsammans till Landvetter.
Planerna för kvällen är väll mest på att softa, äta go mat och äta sjukt mycke godis :) och i helgen blir det fest.
Tänkte släpa med mig Fanny till skolan om hon orkar det när hon själv har lov, antingen imorgon eller på fredag, naajs.
Neee nu måste jag fortsätta, uppdaterar ikväll. 

Hejdoo /Balle

                                  

Skolan

nu sitter vi här i skolan och skriver på ipoden. Hinner inte berätta mer, har idrott nu. Gör ett inlägg när jag kommer hem. Puss xoxo annabitch

MALIN GÄSTBLOGGAR

Yes, jag har sjunkit lågt, jag har börjat blogga. Jag nöjde mig med att vara manager för bloggen men vart hamnade jag? Nej men seriöst, vad gör jag inte för mina b-rudar liksom.
Jag kommer dagligen tillsammans med min kompanjon Anna skriva grymma inlägg med våra sjuka åsikter och alldeles för tragiska liv.
Tänkte bara köra en kort presentation av mig själv. Heter Malin, men kallas för Balle, Malls, Balls, Mallan, Brallan, Basa, vinoman, aa kärt barn har många namn så att säga. Jag älskar att festa och är alltid glad (typ hahaha), kan lacka ur lätt och är fett envis, älskar att ha rätt vilket jag alltid har :)  
Bara så ni vet så gillar jag inte bloggare men läser bloggar ändå? Suck.. så kommer inte direkt vara seriös men ska försöka.

Dagen har bestått av att jag Anna och Elsa var på ungdomsmottagningen och gjorde en intervju till vårt projekt som vi just nu har. Sedan gick vi till porthälla och hälsade på många fina anziiktän och folk som vi känner. Sen blev det tillbaka till skolan igen haha och gick till bamba dirr och käkade köttbullar <3 bäst som finns.
Sen hade vi retorik lektion och efter det blev det engelska, och den ägnade jag anna och elsa till att sjunga Pocket full of sunshine och snacka om planerna efter alanya i sommar, min 18års dag t.ex och seglarveckan och fjällbacka och massa shit..
Sedan myste jag och anna på bussen hem bah, det var min dag, grrrrrrreat

Stay tuned för imorron kommer hissa/dissa lista och har en känsla av att den kommer vara något alldeles extra.


P.S Jag saknar rebopibop!

/Malleballe

Music



Grym låt!

xoxo Annabitch

Boring

Jag är så trööööööött! Sov förut en stund men det hjälpte ju inte mycket.
Jag vet att det är sämst uppdatering men jag är ensam nu, okej? Fast nu kommer ju Malin att hjälpa mig så det blir några inlägg per dag iaf. Vet ni vad jag vill göra? Jag vill bara åka iväg, gärna långt bort från verkligheten. Man behöver en sån semester då och då, och just ni vill jag åka skidor i åre. Sitta på balkongen, ta en bärs och en cigg och bara njuta av livet. Just de, med tanke på cigg. Jag har ju slutat och har inte rökt på två dagar (jag tog två bloss igår, det räknas inte). Tills Rebecca kommer hem ska jag inte dricka, röka eller ha sex. Hahahaha lycka till Anna!
Btw, tack Sanna för den gulliga komentaren!

Nu får ni vänta på att balle gör ett inlägg, kommer nog bli hissa och dissa. Awesome! Godnatt små barn.

xoxo Annabitch

 

Borta med vinden

Nu är hon borta. Jag känner mig ensam. OH NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Malin har nu fått i uppdrag att gästblogga istället för rebo så vi får hoppas att det blir bra. Ska dra till ungdomsmottagningen nu, PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSS!

xoxo Annabitch

Tillbaka från yogan

Jävlar vilken träningsvärk jag kommer ha i morgon. Det sista passet var grymt även om jag kommer ha ont i magen i morgon. Vad kan man säga om yoga? Well, ge det lite tid så blir det nog roligare. Fick några komentarer när jag skrev om yoga, borde göra det oftare. Plus att statestiken höjdes, awesome!



Jag hade fått en fråga av en anonym som kallar sig S och frågade om killar och förhållande. Ja, jag har haft två seriösa förhållande som tillsammans varade i 1½ år. Den första var otrogen mot mig och den andra dumpade mig. Så vad har jag att säga om förhållande? Jag har alltid varit den tjejen som vill ha förhållanden men på sista tiden har jag njutit av att vara singel och bara få ligga med killar. Låter jag som en slampa? Tyck som ni vill, jag vill bara klaro göra att män är också slampor, inte bara kvinnor. Varför är man som kille "cool" om man ligger med många och tjejer är slampor? Please, det är 2010. Om jag ska sammanfatta det hela så både hatar jag och älskar jag killar. Man är ju inte mer än mänsklig. När den tiden då jag hittar den perfekta så är jag verkligen för förhållanden.

Ja, det var de det. För er som missat så åker rebecca till egypten om några timmar. När vi satte oss på bussen påväg hem kollade vi på varandra och började gråta. Ni förstår inte hur jobbigt detta är. 16 dagar från varandra är stort för oss. När vi skulle gå skilda vägar brast det igen. Jag kollade mot bussrutan och vi båda gråter floder. Usch vad hemskt. Du får ha det underbart och... dude, I love you man!

Nu ska jag hoppa in i duschen. puss!
xoxo Annabitch


packar!

Är just nu jätte stressad åker till Landvetter om 6 timmar och håller fortfarande på att packa ! de e så mycket jag måste göra! dom ska ju bygga om lägenheten medans vi är borta så man måste rensa och städa överallt !! aja nu ska jag fortsätta att packa och Anna svarar på era frågor !

Vad glad jag blir att så många läser våran blogg ! Hoppas ni fortsätter :)


Jag ska försöka göra ett inlägg innan jag åker imon !

Pussar och Kramar / Rebecca

Sist Anna och jag var i Egypten för 2-3 år sedan <3


Yoga

Men tja!

Jag har egenligen inte tid för ett inlägg för jag ska springa iväg till bussen nu.  Ska ju köra yoga med lilla eve! Sen har jag fått en fråga som jag ska ta upp sedan med er. Uppdaterar runt 9 ikväll. puss!

xoxo Annabitch


skolan

Är i skolan hela dagen bloggar när jag kommer hem !


peace and love

/rebecca

Deprimerad

Jag har ingen lust att blogg idag så det får bli ett kort inlägg. Jag känner mig bara deprimerad och äcklig så det är ingen idé att försöka få tag i mig, har stängt av mobilen. Det är sånna här dagar som gör att man frågar sig själv vad meningen med livet är. Nej, jag är inte bakis idag. Tro det eller ej, gick inte att komma ut igår så stannade hemma.

I morgon börjar mitt nya liv. Yeah right. Vem försöker jag lura. Men jag ger inte upp hoppet, ska verkligen försöka att bli duktig nu. Redan bokat pass på yoga och s-core i morgon.

Men jag ska inte förstöra eran dag med mitt snack nu. God natt.

xoxo Annabitch

Godmorron sunshines

HOOOOOE.. idag måste jag fixa allt inför resan och renoveringen här hemma ! har huuuuuur mycket som helst att göra.  2 dagar kvar.

det blev inget jobb idag pga av ovädret så det var ganska gött att få ledigt idag.


aja nu ska jag till josefine och hämta min jacka :)

/ Rebecca





Detta har jag att vänta mig 2 veckor framöver menas ni har!







Snö

Roligt väder, verkligen. Man kommer ju ut och grejer. Det goa är ju att man får ledigt i morgon eftersom vädret inte är på topp. Vilket leder tillbaka till att jag verkligen vill ut och festa idag. Ni ska vara glada för att ni inte träffade mig igår. Fy fan vilket monster jag är på fyllan. Sen ska jag aldrig mer dricka ren rom utan cola. Mys, bah.

Nemen snart åker Rebecca till egypten och jag kommer dö. Ni förstår inte min ångest. TVÅ JÄVLA VECKOR UTAN REBO! Jag klarar det inte. Jag finner ingen mening med livet om hon inte finns i Sverige.

Jag hatar killar för den delen också.

Nu ska jag kolla melodifestivalen med mamma, yes you heard me. Puss.

xoxo Annabitch

Citat av Evelina

Nu ska vi börja med en ny grej som vi ska köra en gång i veckan, "citat av Evelina". Min barndoms kompis Evelina är nämligen inte så smart och kan säga lite dumma saker ibland. Så nu kör vi ett citat som hon nyss.

Rebecca: Vad heter den andra som ska med?
Anna;  Molly
Evelina: Är det en tjej?

detta sa hon för några veckor sen.
Anna: Filmen handlar om två nazister som blir kära i varandra.
Evelina: Vadå, är de judar?

xoxo Annabitch

Försvar

Jag skulle bara vilja kommentera Geilo filmen lite ! Jag ramlade ju med flit som alla ser, just  för att testa om det gjorde lika ont att ramla i farten som att stå stilla , och va skillnaden var på att ramla snö och asfalt !
så som alla såg så "ramla" jag med flit och inget annat ! *
jag slängde mig eller la mig ner mera!

HA DE !

rebecca

oh jaaa

vi har precis ätit nu ! Anna klarade det utan att spy eller något ! Jag är sååå stolt över den lilla flickan just nu !

idag ska vi sitta här och kolla film och dega ett tag, sen måste jag hem och packa ! Jag har fasiken inte börjat än ! PANIIIIK! Jag lämnar detta pissland om 4 fucking dagar wiiiiIII!!!


vad ska ni göra idag??

Rebecececec

wiiiiii

Kom precis till Annabola så nu ska vi äta sushi  skriver hjur det gick sen !
pussss


/rebebebe


Snipen

Här är några bilder, resten kommer upp på facebook


Petter och Malin


Alla




HAHA kolla vilka vi hittar i bakgrunden


Vin<3

Sushi

Fick äntligen tag på Rebo och hon är snart här. Jag blev så lycklig när hon berättade att hon har köpt med sig sushi till henne och mig. Det är sånt bästa vänner gör! Bara så ni vet hatar jag egentligen sushi men jag vill lära mig och äta det så det blir godare och godare för varje gång. Snart kommer bilderna från Snipen också. See you

xoxo Annabitch


Scream

Godmorgon!

Nu sitter jag och väntar på att lilla rebecca ska komma till mig. Jag började kolla igenom gamla bilder och höll på att kissa ner mig när jag såg denna på rebecca.



Lite små sexigt måste jag säga. Ne men nu går jag och lägger mig igen. PUSSSSS

xoxo Annabitch

The holiday

Har precis kollat klart på filmen The holiday. Underbar film måste jag säga. Men när jag såg den så kände jag hur mycket jag kände igen mig själv i den filmen. När Carmeron Diaz flyr från sitt fartfyllda L.A. liv och åker i väg till en liten tystlåten by i England så blir jag så inspirerad. Jag vill också bara åka iväg. Helt ensam. Träffa Jude Law och bli förälskad. Okej, nu är det så att Jude Law är en av de snyggaste mänen i hela världen och chansen att jag kommer få honom är minimal. Det är just det jag menar med män. Jag faller alltid för killar som jag aldrig kan få. Killar som berättar hur snygg och underbar man är gör mig bara illamående. Förstå mig inte fel, klart att man gillar komplimanger men när en kille faller fort för mig så vill jag ha en ny. Alltid ska jag falla för fel sort av killar. Det är ganska svårt att förklara men Malin och jag har haft många samtal om dessa killar så där har vi en person som förstår mig.
Tillbaka till Jude Law, den mannen kan ta mig när han vill. Hur extremt snygg var inte han i denna filmen då? Åh, får gåshud när jag tänker på honom.

Aja, vad händer i morgon då Anna? Jo som vanligt så ska jag dricka alkohol. Ovanligt, tänker ni. Underbart, tänker jag. För när jag dricker alkohol har jag inga bekymmer över huvud taget. I det ögonblicket när jag känner mig onykter kan jag får en gångs skull glömma mina misstag och göra nya utan att man inte bryr sig. Konsekvenserna kommer dagen efter, men det får man ta. Ångest kommer man aldrig ifrån men jag lyckas hantera det på mitt sätt, att fortsätta dricka.

 Men nu ska jag inte tråka ut ur med mina tankar och funderingar. Fast det hade varit roligt om så många av er som läser vår blogg lämnar en komentar nu och säger om ni tycker mina inlägg är underhållande eller något annat. KOMENTERA NU TACK.

xoxo Annabitch




Jag ska aldrig mer dricka alkohol

Haha, mitt kändaste citat. Säger det varje gång jag har druckit. Vi var som sagt i Snipen igår (fråga mig inte vart det ligger) och festade med några grabbar. Som alltid så har jag förmågan att ta några extra glas vin och det slutar med att jag står och dansar i bikini framför tre killar som sitter i soffan. Vem fan gör så?! Jag har ingen kontroll när jag får i mig alkohol. Enda gången jag dansar är när jag är dricker, great. Vafan, man lever bara en gång. Vad hände mer.. Vi badade, vi basta, vi drack, vi rullade oss i snön, vi drack, vi kollade os, vi drack osv. Vi gick och la oss runt 5 tror jag sen mådde inte Anna bra när hon vakna. Oscar och Mikael kommer in i rummet och kollar vilka som ligger där och börja räkna folk. Det var något som saknades. Någon som alltid har ett leénde på läpparna på bakisdagen. Jo, Rebecca är försvunnen. Vi leter och vi letar men hittar henne inte. Elsa ringer till hennes mobil och hon svarar inte. Elsa ringer hem där Rebecca tillslut svarar. Då har rebecca tagit sig hem, full som ett as, klocka 7 på morgonen helt ensam. Den kvinnan asså, bah. Shit i deee (skånsk dialekt). Sen ser jag på mobilen att jag har 10 missade samtal från mamma, glad tjej. Ringer upp henne och får reda på att jag ska till tandläkaren. Jag tar på mig, packar allt och vi tre beger oss mot bussen hem. Ingen go bakisdag där ne.

Annars var det en riktig go kväll och det får vi verkligen göra om. Nu har även jag och rebecca bestämt oss för att sluta röka (igen). Se hur bra det kommer gå denna gången. Jag orkar inte lägga in några bilder just nu så ni får se dem senare ikväll.
Nu: Tillbaka till sägen och min älskade cola<3

xoxo Annabitch

Rebecca failar

Här är ett klipp från när jag och rebo var i Geilo och åkte skidor för 3 år sedan. Epic video


Snö

Kom precis in i värmen efter en långpromenad med Anders och Rebecca. Vi var väl ute i drygt 1 timma och det var extremt kallt och äckligt ute. Efter jag hade lämnat av anders och rebo gjorde jag världens tabbe och vurpar i en trappa. Mössan flyger av, landar på svanskotan, får ett hål i byxorna vid röven och vred nacken på något konstigt sätt så den gör extremt ont. Lyckat, eller hur? Som tur var det ingen i närheten som såg mig för då hade jag seriöst avlidit. Jag låg säkert kvar i snö i 4-5 min innan jag reste mig upp. Fy fan vad ont i nacken jag har nu.

Får se hur det är med nacken och svanskotan i morgon för då tänkte trion åka pulka. Let's see about that. Men nu tänkte jag gå och lägga mig i kolla på någon film. Godnatt!

xoxo Annabitch

städar

Håller fortfarande på att städa mitt rum ! det tar aldrig slut. men det som är posetivt är att jag inte hittat något levande material eller djur/människa än! men någonstans i mitt rum måste la min lillebror vara begravd bland kläder?

Aja ska fortsätta söka nu ! pk pk

/Rebecca


Honey, I'm home!

Shit vad längsen man var hemma kändes det som!

Jag kom nyss hem, har varit och fikat med Helena och varit på ett annat hemligt ställe. Jag och helena kan snacka i flera timmar, haha sjukt. Hon fyller dessutom 18 år på söndag så grattis i förskott gumman! I morgon hade jag, malin, rebo och elsa tänkt att åka till snipen och träffa några grabbar där. NICE.
Just de, träffade malin också. Hon klipper sig nere vid mig och det blev grymt fint. Har inget speciellt att säga nu så ha det göööööööött.


11:37

Heeeej ! nu är det bara en vecka kvar tills jag åker till Egypten oh yeah !

sitter just nu och kollar svampbob fyrkant med bror min, älskar fan svampbob !!!

igår så sov Anna, Malin och Elsa över hos mig och vi hade gaykväll, sen blir man väckt igår av att Anna och Jonathan kommer in och slår på kastrullen i mitt rum! Anna har ett sinne som en sexårng därför är Ana och Min bror Bästa vänner! lika omogna båda två XD hahaha
OCH FUCK DET SNÖAR IGEN!!!! JAG DÖÖÖÖÖR


Ska ni göra något speciellt på lovet??

aja nu ska jag fortsätta kolla på tv // pusssar rebo

bad Rebecca!

fan vad sämst ! dom senaste åtta inläggen har anna gjort och jag har inte gjort något. baaad !

aja nu ska jag göra mig iordning för utgång! hoppas alla har haft en jätte bra alla hjärtans dag med mycket kärlek från vänner och familj och gaypojkvänner :)


// Rebecca


Whazzaup?

Nu var det några dagar sedan man skrev i bloggen. Som ni vet så har vi inte tid att blogga på helgerna, jobbar ju. Egentligen har jag inte tid nu heller. Ha det!

xoxo Annabitch

Dejt

Sorry killar, har en dejt nu!

xoxo Annabitch

Alla hjärtans dag

Ärligt, jag behöver en dejt till alla hjärtans daf. Jag känner mig ensam och olycklig. Jag lovar, den som smsar mig först lovar jag att  jag bjuder på middag (ja, jag är lite dragen men ärlig). 

godnatt

xoxo Annabitch

Yeah

haha jag och rebecca är så sociala. vi sitter med varsin dator i mitt rum och kollar bloggar. vi har nog inte pratat med varandra på 20 min!

Nyss gick malin och innan det var rebo och malin gulliga att komma hem till mig med godis och kollade på paranormal. Det var den ÄCKLIGASTE filmen jag har sett på länge! allvarligt, fy faaaan vad vi skrek. Never again säger jag bara. Nu har vi lovat malin att vi ska festa idag (jag är sämst), jag ska ju fan inte festa. Vet ni något är det ju bara att höra av sig till mobilen.

men ni får vi börja prata, ha det!

bild på rebo just nu


hahaha

hahaha kolla precis på bilden nu. Jag kommer seriöst att dö! paint skillz (Y)

xoxo Annabitch


paranormal activity

Chill dag idag måste jag säga. Slutade för ungefär två timmar sedan, awesomeness. Så nu sitter jag och har jätte tråkigt hemma, funderar på att baka men den idén försvann precis nu. För jobbigt. Håller på med ett arbete i skolan om sex med malin och elsa, haha mvg here we come. Annars då, jo jag och rebo tänkte boka biljetter till avatar igen. Tror ni det finns biljetter? NEJ. såklart det inte finns bara för vi var sugna på att se den idag. Så ni som ska kolla på den idag kan ju gå och helt enkelt dö. Nej malin, jag ska inte supa idag, tänk inte ens tanken. 

Nu tänkte jag tycka synd om mig själv och kolla på paranormal activity i min ensamhet. Yes, you heard me. Jag kommer ju kissa ner mig. Men ni får ha det så bra, hejdo.

xoxo Annabitch

 


09:39

Tjosan! Sitter just nu i skolan och har rast !


slutar om typ 2 timmar sen e det lov fffs !!!!!! annabola is back on track.'

aja har inget vettigt att skriva, vi hörs ikväll

PS: Ey, mrs sexy woman, i wanna make a sexy love with youu/ Rikard

Kramar // rebebbe


HAHAHAHA

Jag hittade denna videon inne på Anna Stenholms blogg och jag trodde jag skulle dö. Allvarligt, kolla på den andra killen som sjunger i videon!! Så typisk Anna och Anna humor. HAHAHAHAHHAHAHA


Blogglistor

hahaha har hittat massa blogglistor när man har tråkigt, vilket jag har nu...

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?

Antalya är en typisk turkisk storstad.
(haha hade en resekatalog brevid mig)

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?

 Min kopp kaffe

3. Vad var det senaste du såg på tv?

 hmm, jag tror det var nyheterna om jag inte minns fel

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:

typ 6 någonting? 

 

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?

 Min hund som dricker ur sin vattenskål, eller kan det vara Elsa? hmmmm

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?

 Det var i sommras när jag var i Malta. Jag söp skallen av mig med Balle och rebo.

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?

 Facebook, rock on

8. Vad har du på dig?

 oh, that's kinky. deg från topp till tå.

 

9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?

 Inatt kommer jag faktiskt inte ihåg. Men igår drömde jag något sjukt. Jag var i typ Cuba och blev jagad av massa människor som ville äta upp mig. Väldigt läskigt måste jag säga.

 

10. När skrattade du senast?

 När jag fick reda på att Lady och Lufsen heter Lady and the tramp på engelska! hahaha jag smsade malin så fort jag fick reda på det, trodde jag skulle dö!

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?

 Några tavlor och en spegel, bah.

12. Har du sett något konstigt på sistone?

 nja, det vette fan

13. Vad tycker du om den här utmaningen?

 underhållande

14. Vilken var den senaste film du såg?

 Såg på några avsnitt av two and a half men. awesome serie måste jag säga.

 

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?

En lägenhet till mig och rebo inne i göteborg. Sen en bil+körkort. Sen ett par nya bröst.

 

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.

 Att jag är kaxig och bitchig i verkligheten och snäll och vänlig på fyllan. Ganska konstigt.

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?

 Oj, får nog tänka lite på den.

18. Tycker du om att dansa?

 haha bara på fyllan

19. George Bush?

 knulla mig?

 

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?

Jag ska först ha två tvilligstjejer som ska heta Tindra och Lova. Sen en pojke som ska heta Leo eller Max
Redan bestämt 

22. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?

 Absolut, jag kommer nog göra det också. Har ju redan fått jobb i Egypten med Rebecca. Blir nog att vi åker dit efter studenten.

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?

 Även om du inte har något hjärta eller lever så får du gå igenom porten.

24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?

Haha ingen




xoxo Annabitch


Bilder från helgen

Här är några bilder från Evelinas fest, har ändå inget annat för mig














resten får ni se på facebook
xoxo Annabitch

sick, dag 3

Godmorgon!

Idag mår jag bättre men har fortfarande ont överallt. Så idag vaknade jag vid 9 av någon konstig anledning. Till frukost blev det kladdkaka (sorry malin, jag har syndat) och massa film. Har även gosat med min älskade vovve.
Har inte rökt på två dagar nu så börjar flippa över. Så nu ska jag ut med zacke och ta en liten cancerpinne.

Adios amigos
xoxo Annabitch

Min lilla bebis

 

 


Skolan

Tja tja ordkonstnärer...Sitter just nu i skolan och degar totalt. har precis haft Engelska tvär segt, vi skulle bara skriva en uppgift. 
 
nu börjar min nästa lektion

vad ska ni göra idag?



Hej dooo/ rebebeb

kmerw

 

kemdslm,aöls.ä

Som Rebo skrev innan så kommer det bli en suprice i slutet av veckan. ROCK ON

Det hade varit trevligt om ni läsare kunde komma med förslag om vad vi ska skriva om i bloggen. Vi har ju Hiss och Diss men om ni kommer på något så hade det varit awesome.
Jag mår inte ett dugg bättre vilket suger. Ville bara berätta det.


xoxo Annabitch


Jag och Ida för några år sedan

nytt nytt nytt

Hejsan alla enhörningar och troll, idag har inte hunnit göra något inlägg idag har haft massa för mig.
 men jag kan säga att det kommer hända mycket nytt på bloggen innan veckans slut så vänta och se....

nu ska jag fortsätta med mitt projekt



HA d /reeeb

Sick, dag 2

JAG VILL DÖÖÖÖÖÖÖ.

Okej, nu överdriver jag. Men jag vill verkligen inte vara sjuk. Jag har ont i hela kroppen, speciellt öronen och halsen. Jag gick och la mig kl 5 i går eftermiddag och vakna för 10 min sen. Någon är ju utvilad nu. Jag hoppas jag kommer till skolan någon dag i veckan, annars får ni klara er utan mig mina små klasskamrater. Jag finns på mobilen men vet inte om jag kan prata så jätte tydligt.

Till helgen är det alla hjärtans dag, right? Första gången jag är singel på denna dagen sedan två år tillbaka. Jag vill ha en ros av någon kille, så nu får ni killar ett uppdrag av mig. Varsågod. Jag hade inte tänkt att festa i helgen, ska ju bland annat jobba. Men det kommer sluta med att jag går ut i alla fall. Då ska jag ha en ros av någon, fattar ni?

Nu tycker jag att att någon kan ställa upp på att ge mig en rygg och nack massage. Just let me know. Som sagt, finns på mobilen. Jag saknar Rebecca, Malin och Elsa.

xoxo Annabitch

Vinterspelen Åre

Kom precis hem efter en soltur med Hernandez.

Sitter just nu med mamma och kolla på Vinterspelen i Åre, det är ju det roligaste på riktigt länge, mamma sitter och skrattar tills hon gråter och jag låg på marken och skratta tills min mage knipa!'
Det här pogrammet är vad jag kallar underhållning, folk klantar sig och slår sig och ramlar. Skade glädje är den enda sanna glädjen! Det ser ut exakt som när jag åkte skidor i Geilo med Anna för några år sedan i typ barnbacken!

men nu jävlar är reklamen slut. ha det bäst alla läsare !!!

detta inlägget skulle vara uppe vid kvart över 9 men blogg.se har krånglat hela kvällen, har det gjort det för er också?

TTYN / Rebo

sick

Fan, har grymt ont i halsen nu. Orkar bli sjuk nu till lovet.

Malin (aka balle) tvingar mig och rebecca att börja blogga lite mer. Jag vet, alla älskar vår blogg. Så nu bestämde hon att vi måste lägga in minst 3 inlägg per dag. Jag håller faktiskt med henne, vi får skärpa oss. Vi har även bestämt att gå på diet (igen) ett tag nu framöver. Man måste bli snygg till beach 10. Låter grymt skumt att säga 10, man är van vid att säga 09 eller något i den stilen. Aja, Alanya here we come! Vi satte även upp några mål vi måste utföra när vi kommer ner. Jag har lovat mig själv att jag måste supa ner Elsa på absinth. Kommer bli awesome. Elsa blir nämligen alltid väldigt rolig på fyllan. Går runt med plastpåsar på huvudet och gör kullebyttor(stavning?). Ne, så det kommer bli grymt i år!

Nu tänkte jag duscha och sen sova en stund, har så grymt ont överallt. PUSSSSSSS


Geilo-07

?

allvarligt, varför kan jag inte sova längre? Jag ligger bara i min säng och tittar upp i taket. Det går fan inte att sova. Jag vill röka. Jag vill supa. Jag vill inte att Rebecca ska åka. Jag vill ligga. Jag vill inte ha mensvärk. FY FAN vad jag inte vill att Rebecca ska åka till egypten. Vi satt och snackade på bussen förut hur det kommer bli när hon kommer hem igen. Hon kommer inte bara var brun, hon kommer vara otrogen och hitta en ny. Ni hörde rätt, hon kommer hitta en ny BFF. Jag kommer ta livet av mig. Våran relation får inte sluta så här, fattar du rebo? Du får inte ens komma hem brun, kommer slå dig då. Ne skämt åt sidan.

Vet ni vad jag hatar? Män, av alla dess slag. Patetiska jävla svin är alla män. Nu ska jag inte skylla allt på det manliga könet, vi kvinnor är väl inte heller så underbara. Speciellt inte jag. Men killar lyckas alltid att göra samma misstag over and over again. Eller är det bara jag som känner så?  

Annars så har jag inget speciellt att berätta.





Men ät upp mig Mr. Johnny Depp


xoxo Annabitch

?

Allvarligt, varför kan jag inte sova längre? Jag ligger bara i min säng och tittar upp i taket. Det går fan inte att sova. Jag vill röka. Jag vill supa. Jag vill inte att Rebecca ska åka. Jag vill ligga. Jag vill inte ha mensvärk. FY FAN vad jag inte vill att Rebecca ska åka till egypten. Vi satt och snackade på bussen förut hur det kommer bli när hon kommer hem igen. Hon kommer inte bara var brun, hon kommer vara otrogen och hitta en ny. Ni hörde rätt, hon kommer hitta en ny BFF. Jag kommer ta livet av mig. Våran relation får inte sluta så här, fattar du rebo? Du får inte ens komma hem brun, kommer slå dig då. Ne skämt åt sidan.

Vet ni vad jag hatar? Män, av alla dess slag. Patetiska jävla svin är alla män. Nu ska jag inte skylla allt på det manliga könet, vi kvinnor är väl inte heller så underbara. Speciellt inte jag. Men killar lyckas alltid att göra samma misstag over and over again. Eller är det bara jag som känner så?  

Annars så har jag inget speciellt att berätta.

xoxo Annabitch

ipod

Godmorgon kära bloggläsare det är måndag och jag sitter och har tråkigt på våran mattelektion. Rikard tvingade mig att skriva detta inlägget för han behöver uppmärksamhet. Varsågod Rikard, hoppas du är glad nu. Tjejer, detta är en grymt snygg kille så vill ni ha hans nummer så kontakta mig! Xoxo Annabitch

Skolan..

sitter just nu och har mattelektion, yeaaah.
Just nu är jag hur trött som helst, jag satt uppe hela natten och kollade på Super bowl. fucking awsome bitches !
Aja nu ska jag plugga lite matte eller kanske inte

PS. Anna hälsar XD

Ha d/ Rebo


Super Bowl

yeaaaaaah nu jävlar börjar det är taggad m. Jag hade helt glömt bort att det var Super bowl ikväll pga av våran bakis dag. Men jag kan verkligen ingenting om sporten men jag tycker det är så jävla roligt att kolla på, så nu har jag poppat popcorn tagit fram coca cola och redbull. kommer vara så trött imorgon men det är soooo worth it !

Efter att jag kom hem från Anna förut satt mamma och pappa och jag och kollade på changelin, pappa drog efter 15 min och sa att det var en bögfilm och att sporten började så då blev vi av med han ! men mamma och jag satt där och typ böla igenom hela filmen. fy faaaan vad bra film, den var awsome. lite seg i början men sen jävlar!

JUST DET KOM PÅ ATT JAG HAR GODIS FRÅN FÖRUT WOHOOO !


Ha en trevlig natt runka inte för mycket / pussssar Rebecca

                                   

                                                         Finn ett fel ! älskar turistposen!
 
                                    


videoblogg

http://www.youtube.com/watch?v=FrtvS1-lLgM

see it or die motherfuckers

hangover

Men tjaaaaaa. Nu ligger jag, rebo och balle i min säng och tjockar oss med mat och godis till disney. Fy fan vad vi har varit bakis idag. Igår var det fest hos eve, vilket var grymt epic. VI alla var fulla som as och det var grymt ballt där. Nu blir det aristocats och godis, kanske en cigg på det. HEJ DÅ

lägger in några bilder från festen sen, bah


god morgon

Jaha, då var det lördag idag då. Hur fan kan jag vakna kl 9? Men jag är faktiskt glad att jag vakna tidigt, man får ut mer av dagen då. Vad ska lilla anna göra idag då? Jo, jag ska försöka hinna med att sola idag, tvek på det. Sen ska jag, balle och hernandez till min vän och fixa lite med musik och mat. Jag, balle och rebo ska ju fixa middag till våran lilla vän och 9 personer till. Men stackars lilla rebecca var tvungen att jobba idag för vi var så lite personal, som tur var slapp jag ju jobba iaf. Ne men du får skynda till middagen sen. Vet egentilgen inte vad jag ville med detta inlägget men.. aa, god morgon på er

xoxo Annabitch  

Fredag

anna är på bättre humör idag, yeaaaah! Jag blev lycklig av att hämta ut min lön på 3000 och sen shoppa på ett nytt ställe i frölunda. Jag har aldrig varit den människan som blir tillfredställd av att shoppa, egentligen hatar jag att shoppa. Att springa runt i stan och trängas med folk har aldrig varit min grej. jag är en man, så är det bara. Rebecca däremot, hade hon haft 10 000 i handen så hade hon lätt kunna shoppa upp allt på en dag. Men på senaste tiden har jag försökt att bli en rebecca. hon är alltid lycklig och glad. Jag vill bli som henne. När vi skulle shoppa idag fick jag världens lyckorus. Jag ville handla upp allt som fanns i butiken. Jag har aldrig kännt den känslan förut. Ibland är jag lite konstig.

Idag ska jag inte hitta på någonting, man måste ju vara uppvilad inför grym fest i morgon. Jag säger tyvärr itne var för annars kommer alla vilja komma dit. Men tyvärr, festen är bara till för coola människor som mig. skämt åt sidan. Ne men idag tänkte jag bara mysa med min mamma, ibland behöver man sånna dagar.

nu tänkte jag hoppa i mys-kläderna and drink some coffee. Ha de!

xoxo Annabitch


.

Idag är en riktig PMS dag. jag vill bara skjuta alla i min närhet. Jag tänker inte röra mig ur min säng idag utan bara se på film och sova. Jag är så besviken på en nära vän till mig, dock vet jag inte hur nära jag egentligen är till dig längre. Visst är det lätt att bara ta men inte ge. Skulle inte vi fika i helgen som var? eller just det, du ska ju vara med ****.

Aja, jag borde inte ta detta på bloggen men kände för att skriva av mig lite. Jag är alltid ärlig och kaxig, ger man sig in i leken får man leken tåla. Payback is a bitch.
ne men nu ska jag sova och aldrig vakna.

xoxo Annabitch


svart ögonglob

idag har vi varit på bio med klassen, jsg såg the forbidden door, fuck vilken jävla sjuk oskön film va! ja kommer inte kunna somna inatt.
sen så åkte vi och käka kött på donken vid kungsport, stammisar vafaan. sen blev det shopping och jag kommer aldrig våga shoppa kläder med Anna igen. Kärringen blir galen på mig så fort ja köper nått, jag trodde helt seriöst att kniven skulle åka fram idag:) haha men de e kuligt...
aja sen när jag kom hem sov jag i 3 timmar och hämtade även ut mina kläder som jag beställt från hm :)
nu ska jag fortsätt min kväll med plugg plugg plugg!



Egypten för 2 år sedan <3

Ha de gött / rebecca

Tider

Jag minns när det bara var vi tre och ingen annan. Alla stunder, alla skratt börjar sakta försvinna.

Fy fan vad jag saknar mina tjejer. Jag saknar alla tider från ugglum när dagarna gick ut på att få skratta med er. Sista jag träffade Anna var i sommras hos Emil. Den bruden made my day. Som tur är så går Helena på hulebäck och i min italienska klass. Vad hände? Vi bestämde att vi alltid skulle vara tillsammans, även efter högstadiet.
Ska äntligen få träffa dem nu till helgen. Vi ska återskapa minnen med alkohol, gråt och skratt. I love you guys!

Annars så har det inte hänt något speciellt i dag. Vi var på bio, chill. Vi håller på att fixa en header nu så det blir lite roligare att läsa förhoppningsvis. Nu ska jag fortsätta att plugga. Snälla, skjut mig.

xoxo Annabitch


Hissa och Dissa

  • Alla grymma biofilmer som kommer framöver

Toys story 3, den sista shrek filmen , Eclipse, Sex and the city 2, Alice i underlandet, Prinsessan och grodan , Farsan och massssa andra bra filmer. jag blir glad glad glad

  • Egypten

Att jag åker till Egypten om 21 dagar, wiiiioiii sola och bada. Glad tjej dock kommer jag inte träffa Anna på 2 veckor och vi har aldrig varit ifrån varadra mer än 1 vecka så de blir feting diss på de!

  • Tatueringar
  • Hiss Hiss Hiss.... Det måste nog vara något av det snyggaste som finns! Killar med tatueringar*dräggel* så grymt jävla sexigt eller hur? nu har jag iallfall bestäm mig att jag ska tatuera in min lillebrors namn Jonathan och hans födelsedatum så man inte glömmer vem han är. Sen ska jag tatuera in en fotlänk på foten (I) med ett kors på och ett hjärta sedan ska jag om några år fixa en text i nacken också! FAWSOME

  • Jackie och Patrik
    love love love att dom vann , det är det bästa paret som var kvar hellre det än Erica men fan va bra om Pontus skulle vunnit då ska jag blivit glad tjej. nej men dom jag hejade på var ju Cimon och Greta men men
  • Solglasögon

Solglasögon är den nya mössan ! nu jävlar ska jag lassa på med stora¨och små bågar i 1000 tals färger. nu börjar ett nytt liv med solbrillor och man blir glad när man shoppar det för då innebär det att det är sommar snart :)




  • Paradise Hotel
    Hopp nu var det slut, vad ska man göra nu då?... vad ska vi prata om på lektionerna och vad kommer alla roliga grupper om alla deltagare ta vägen. De kommer en till omgång va ? eller ? det måste de ju.
  • Snön
    Nu börjar jag få nog av alla jävla snö! Det var kul i början emd en riktig vinter men de e fan vår snart eller hur ? Januari börjar året feburari kommer näst mars april har knopp i håret! liksom nu får de fan bli vår innan mitt öga blir väldigt surt.
  • MÖSSOR

ja ni såg rätt mössor får feting dissen, det påminner om vintern och jag tappar bort allt hela tiden. men hur ska detta gå? ska jag sluta använda mössor kommer jag överleva `? eller kommer ni få se en ledsen plågade Rebecca med abstinens besvär?





alkohol

usch vad jag känner mig kass. Har typ haft rökhosta i två veckor snart, men no way in hell att jag tänker sluta just nu. Jag och malin har diskuterat idag om hur mycket alkohol vi dricker och hur mycket vi röker. INTE BRA. Allvarligt, jag och malin brukar dela på 5 liter vin. PÅ EN FEST! Sen så kom vi fram till att jag inte har så mycket minne från vår malta resa. Jag får flashback av en av kvällarna där vi sitter på våran favvo bar och halsar i oss tequila, tequila, tequila, absinth, tequila, tequila rose, barcadi, smirnoff och ännu mer tequila och helt plötsligt simmar jag i havet med någon random kille med alla kläder på. Inte konstigt att jag knappt kommer ihåg något. Så nu (efter denna helgen) ska jag FÖRSÖKA dra ner på alkohol och cigg. Var mycket uppmärksam att jag skrev försöka. 

aja, i morgon är det filmfestival med klassen. awesome. men nu ska jag gå och äta och sen kolla på paradise finalen. skriver nog ett till inlägg ikväll också!

xoxo Annabitch


en clementin åt taget

sluta bråka,- säg förlåt, - vänta tills efter maten,- nej du luktar bajs . dessa meningar har jag användt mest under mina senaste timmar som barnvakt, är det inte underbart ! 
Har precis varit och bäddat ner dom 2 sista och argumenterar mot den äldsta att hon också ska lägga sig , de går toppen !

japp imorgon är det matteprov ush vad jag har väntat, jag som kan allt kommer säkkert få MVG :) INTE! men men det går som det går annars går det inte. Idag var den mest patetiska dagen, försov mig. kom till skolan, får reda på atgt vi slutar om 2 timmar, somnar på lektionen, vaknar på lektionen och slutar! och nu sitter jag här i min ensamhet i Mölnlycke. det enda som är bra är la enna att de e nära till skolan imon dårå!

Sedan en fråga är Paradise Hotel Finalen idag eller Imorgon???




/// xoxo Rebecca

coffee and chocolate

om ni undrar så var det erik (aka peder) som gästbloggade här innan detta inlägget. Jag får en känsla av att han inte gillar vår lärare sven just nu. Kom nyss hem, har varit och solat en stund. Har varit i skolan, vilket var grymt onödigt! vi fick sluta kl 11 för vattnet hade frustit och internet fungerade inte. i morgon börjar som 08.40, ska till skolan och göra matteprov och sedan gå hem, även den dagen är väldigt onödig. Jag borde verkligen öppna matteboken men har ingen lust alls. jag hatar matte och kommer alltid att göra. jag kände att det var mycket bättre att ligga i min säng med kaffe, choklad och poker.
HAHA jag kom på att rebecca är hemma hos våran chef och är barnvakt. jag hoppas du har matat dem med mycket godis och kaffe så de inte kan sova i natt rebo!

yeah yeah, ha det så bra. peace out

xoxo Annabitch



peder gibbarN

jag tycker att sven kan ta och trycka upp consolen och skriva kill. då behöver vi inte oroa oss över några mer dryga jobbiga tröga efterblivna arbeten som han alltid vet ALLT om så man kan inte verka "smart" för f£m öre.
ifall detta skulle ske så kommer det ju bli lungt och skönt, i alla fall tills han respawnar.

RSS 2.0